Sea Buckthorn oil

79,00 zł

Olej z nasion rokitnika. Wzmacniający olej z tłoczonych na zimno nasion rokitnika wykazuje działanie silnie regenerujące, ...


  • Kod produktu:65642
  • Kategoria:Kosmetyki
  • Katalog:Wrzesień 2022
  • Status:Dostępny

<- Powrót

Olej z nasion rokitnika. Wzmacniający olej z tłoczonych na zimno nasion rokitnika wykazuje działanie silnie regenerujące, wygładzające i ujędrniające. Działa antyoksydacyjnie – systematycznie stosowany pomaga zredukować oznaki starzenia, wyrównuje koloryt i sprawia, że cera wygląda zdrowo i promiennie. Rokitnik jest bogaty w witaminy z grupy B, witaminy C, E, K, P, kwas foliowy, karotenoidy flawonoidy, fosfolipidy, garbniki, cukry, kwasy organiczne, mikro i makro elementy. Ze względu na intensywny kolor, zaleca się mieszanie oleju z innym olejem bazowym lub jako dodatek do kosmetyków pielęgnacyjnych.

 

Sposób użycia: Nałóż niewielką ilość oleju na twarz, szyję lub całe ciało. Następnie delikatnie wmasować w skórę. Kosmetyk nie wymaga rozcieńczania. Olej możesz, także dodać do swojego ulubionego kremu lub nałożyć na włosy przed myciem.

 

50 ml

INGREDIENTS/SKŁADNIKI:

Hippophaë rhamnoides fruit oil (Seabuckthorn Oil)